Iron Mountain hjelper organisasjoner med å redusere ineffektivitet, risiko og kostnader knyttet til forvaltning av fysisk og digital informasjon.

Våre løsninger for informasjonsforvaltning lar firmaet eller organisasjonen deres beskytte og optimalisere informasjon, optimalisere virksomheten og sikre at gjenoppretting, overholdelse og fremleggelser skjer på riktig måte.

Iron Mountain ble grunnlagt i 1951 og forvalter milliarder av informasjonsressurser, inkludert forretningsdokumenter, elektroniske filer, medisinske data, e-postmeldinger med mer for organisasjoner over hele verden.

Organisasjoner i alle store bransjer og av alle størrelser – inkludert mer enn 95 % av Fortune 1000-selskapene og mer enn 85 % av FTSE 100-selskapene – bruker Iron Mountain som sin leverandør av informasjonsforvaltningstjenester.

For øyeblikket beskytter vi og gir tilgang til mer enn 12 millioner kubikkmeter papirbaserte arkiver, 10 milliarder e-postmeldinger, 65 millioner magnetbånd, 2,5 millioner PCer og 20 000 servere, og listen bare øker.

Vi sørger for sikker lagring av noen av verdens mest verdifulle historiske gjenstander, kulturskatter, forretningsdokumenter og pasientjournaler. For at vi skal kunne sikre og gjengi all denne informasjonen skikkelig, har vi 21 000 fagpersoner ansatt verden over og en uovertruffen infrastruktur med over 1 000 anlegg, 10 datasentre og 3 500 kjøretøy.

Alt i alt har vår erfaring, vår kunnskap og vårt omdømme innen sikkerhet gjort oss til en av verdens ledende tilbydere av:

  • Arkivlagring og -forvaltning
  • Datasikring og gjenoppretting
  • Informasjonsdestruksjon

Vi jobber kontinuerlig for å sørge for at våre kunder får mest mulig ut av informasjonen sin, mens de reduserer kostnadene og risikoen knyttet til lagring og sikring av den.