Vi gjør det enkelt å flytte og lagre forretningsarkiver eksternt. Dere pakker ned dokumentene deres, og vi transporterer dem til vårt sikre anlegg. Når dere trenger dem, tar vi dem med tilbake til dere. Så enkelt er det.

Tjenester på døren

Vi prøver å gjøre dokumentforvaltning enkelt for dere. Vi har hentetjenester for neste dag, halv dag og krisetilfeller, og vi kan skanne arkivene deres og sende dem tilbake i elektronisk format. Når dere trenger noen eller alle arkivene deres tilbake, er det enkelt, raskt og nettbasert.

Bedre kontroll

Vår kundewebportal gir tilgang til alt dere trenger. Dere kan bruke den til å merke, beskrive, søke, finne og be om henting. Dere har full kontroll og tilgang når dere vil.

Trygt

Siden 1951 har Iron Mountain satt standarden, og med mer enn 1000 anlegg over hele verden er våre eksterne sikre lagringstjenester i verdensklassen. De inkluderer:

  • Innbruddssalarmer
  • Fysiske adgangskontroller med nøkkelkort
  • Brannvarsling og brannslukkingssystemer
  • Sentral ITV-overvåking av beskyttelsessystemene døgnet rundt
  • Omhyggelig utvalgte og godt trente ansatte

Betal underveis

Våre dokumentlagringstjenester tilbyr svært sikre og rimelige løsninger for alle typer forretningsdokumenter..

I motsetning til med deres egne kontorlokaler eller selvlagring leier dere med vår betalingsmodell bare den plassen dere trenger, når dere trenger den. I tillegg til å frigjøre plass og personale kan våre sentre for arkiver med høy tetthet redusere lagringskostnadene deres.