Stadig strengere lover om datasikring betyr at selskaper risikerer strenge bøter og straffer. Iron Mountain hjelper dere med å fjerne risikoen og maset fra hele prosessen.

Iron Mountain tilbyr en helhetlig løsning med sikkerhet i hver fase. Vi samarbeider med dere for å lage og implementere et sikkert destruksjonsprogram tilpasset bedriften deres.

Vi kan hente dokumenter, harddisker, DVDer og CDer som dere ikke lenger har behov for, og frakte dem sikkert til makulering hos oss. Alle dokumenter og medier blir destruert, og alt papir blir deretter resirkulert.

Daglig tjeneste:

En problemfri tjeneste med låste disponerings konsoller lokalisert på kontoret som vi samler inn med jevne mellomrom. Legg ganske enkelt dokumentene deres i beholderne som en del av deres sikre destruksjonsprogram. Vi gjør resten.

Periodisk utrydding:

Vi kan besøke kontorene deres for å hente inn og makulere alle dokumenter som dere ikke lenger er nødt til å ta vare på.

Uansett om dere trenger en rutinemessig ekstern tjeneste eller en engangsutrydding, kan dere stole på at Iron Mountain leverer sikker, kostnadseffektiv dokumentmakulering som sørger for:

  • Sikkerhet i hver fase – ved å håndtere alle trinn i prosessen, tilbyr vi sikkerhet hele veien fra innsamling av data til destruksjon og resirkulering.
  • Overholdelse – med stadig mer regulering av lover om datasikring kan vi hjelpe dere med å overholde lover og regler og med å unngå datalekkasjer ved å tilby destruksjonssertifikat og full sporbarhet.
  • Produktivitet hos de ansatte - minimer tapt tid og sørg for at de ansatte kan fokusere på hovedoppgavene sine.
  • Enkel implementering – kom i gang raskt og enkelt med en løsning som er skreddersydd til deres behov.

Alle dokumentene deres blir makulert slik at de aldri kan rekonstrueres. Alt papir blir resirkulert.