Vi forstår utfordringene knyttet til sikring og forvaltning av informasjon, spesielt for store regionale eller nasjonale detaljhandelsorganisasjoner som har mange lokasjoner og ingen IT-ressurser på butikknivå. Vår ekspertise innen alle aspekter av informasjonsforvaltning hjelper dere med å ta tilbake kontrollen over data som er kritiske for virksomheten.

Sikring av sensitiv informasjon om for eksempel personalregistre, kunders kredittkortnumre eller priser og varebeholdning er ikke noe dere skal behøve å bekymre dere for til daglig. Det er i hvert fall ikke noe dere vil at kundene deres skal behøve å tenke på.

Med flere tiårs erfaring tilbyr vi konsekvent implementering og pålitelig sikkerhet som beskytter deres virksomhet, personale og kunder.

Vi tilbyr enkeltleverandørløsninger som gir dere bedre kontroll over og sikring av verdifull informasjon. Våre pålitelige eksperter som arbeider tett med dere for å analysere dagens behov og utvikle fremtidsrettede strategier, slik at vi kan levere løsninger for alle lokasjoner fra butikknivå til bedriftsledelsen. Vi kan:

  • Sørge for sikkerhetskopiering med ingen eller minimal forstyrrelse av arbeidsflyten til IT-personell eller butikkmedarbeidere – enten automatisert til nettskyen eller via magnetbånd.
  • Redusere risikoen for identitetstyveri på bakgrunn av kunde- og personalinformasjon med sikre makuleringstjenester.
  • Oppnå PCI-samsvar og beskytte sensitiv eller konfidensiell informasjon som kunders kredittkortnumre, personalregistre og varebeholdning. Våre kostnadseffektive automatiserte nettbaserte sikkerhetskopieringstjenester betjener distribuerte servere, stasjonære og bærbare PCer og omfatter kryptert sikkerhetskopiering og rask nettbasert gjenoppretting av tapte eller skadede filer.
  • Takle utfordringer i forbindelse med arkivering av e-post og administrasjon av postboks mens dere forbereder dere på eDiscovery.
  • Planlegge og implementere et nasjonalt program eller program for flere lokasjoner for arkivlagring, -tilgang og -makulering som sikrer samsvar med bedriftens arkivoppbevaringssystem.
  • Beskytte nettvirksomheten deres med vårt utvalg av tjenester for domenenavnforvaltning.