Små og mellomstore bedrifter står overfor en rekke unike utfordringer vedrørende sikker forvaltning og sikring av viktig forretningsinformasjon, så vel som kundeinformasjon. Vi hjelper dere med å oppnå målene deres ved å tilby tilgang til informasjonsforvaltningløsninger i bedriftsklassen.

Vi er stolte av å være en betrodd partner for tusenvis av små og mellomstore bedrifter over hele verden. Vi har flere tiår med erfaring som en ledende global leverandør av informasjonslagring, -sikring og -gjenoppretting skreddersydd til behovene til små og mellomstore bedrifter.

Arkivforvaltning og -lagring

Vi hjelper dere med å forvalte papirarkivene deres strategisk og effektivt samt redusere kostnadene og risikoen knyttet til forvaltning av informasjonsdokumenter. Fordeler inkluderer:

  • Komplette programmer for arkivforvaltning og -lagring, fra rådgivning på stedet til ekstern lagring i våre ekstremt sikre anlegg
  • Omfattende muligheter for arkivering og fremhenting
  • Funksjonalitet for fullt arkivsøk og forespørsel via webportalen vår
  • Veiledning og støtte for utvikling og implementering av retningslinjer for informasjonsdestruksjon, inkludert tjenester for ekstern sikker makulering

Informasjonssikring og -tilgjengelighet

Vår informasjonssikring beskytter bedriftens informasjon uansett om den er lagret på servere, bærbare PCer, stasjonære PCer eller flyttbare medier. Vi kan tilby en kostnadseffektiv, bruksbasert plan som gir enkel tilgang til den lagrede informasjonen.

Sikker makulering

Enten dere trenger en regelmessig ekstern tjeneste eller engangsopprydding, kan dere stole på at vi tilbyr:

  • Fleksible, effektive og pålitelige eksterne tjenester for datadestruksjon og sikker makulering
  • Reduserte kostnader knyttet til forvaltning av informasjon som ikke lenger er nyttig, relevant eller nødvendig for bedriften deres
  • Redusert risiko for at data og arkiver havner i feil hender

Våre tjenester og løsninger er laget slik at de tillater dere å lagre, sikre og få tilgang til informasjon som er kritisk for virksomheten, på en effektiv måte og innenfor budsjettet deres. Ved å hjelpe dere med å forvalte informasjonen deres lar vi dere fokusere på virksomheten.