DATASENTER

Iron Mountain Data Centers

DATASENTER

  1. Hjem
  2. Datasenter

BÆREKRAFTIG IT I SIKRE DATASENTRE

Vi hjelper bedrifter med å få på plass en god IT-løsning via sikre og kompatible datasentre som gir enkel tilgang til de IT-tjenestene du trenger.

Frigjør kapasitet med en komplett serie av datasentertjenester som omfatter alt fra migrering av datasentre til installasjon.


HVORFOR SKAL DU VELGE IRON MOUNTAINS DATASENTERTJENESTER?

DOKUMENTERT MERITTLISTE

Siden 1951 har Iron Mountain vært en betrodd partner for mer enn 225 000 kunder, deriblant 95 % av Fortune 1000. Helt siden 1980-årene har verdens mest regulerte bedrifter og markeder stolt på oss og våre datasentre.

RISIKOBEGRENSNING

Reduser risikoen med å ha et eget datasenter ved å velge Iron Mountains sikre samlokaliseringstjenester. Få god hjelp til å etterleve regelverket og ivareta sikkerheten.

DRIFTSEFFEKTIVITET

Effektiviser digitaliseringen ved å utnytte det mest logiske stedet for hybrid-it – Iron Mountains datasenter. Få enkel tilgang til sky-, telekommunikasjons- og IT-tjenesteleverandører. Fjernhåndtering er lettere og mer effektivt med vår enkle programvare.

BESTILLINGSTJENESTER

Enten det er planlagt eller ikke planlagt, kan du være sikker på at vårt team av sertifiserte ingeniører og teknikere står klar til å hjelpe deg døgnet rundt hvis du trenger dem. Du faktureres enten en engangssum eller en avtalt fast avgift.

PÅLITELIGHET

Alle som arbeider med våre datasentertjenester, blir grundig bakgrunns sjekket og har en rekke tekniske sertifiseringer. De er ikke bare kunnskapsrike og kompetente, men verdsetter og prioriterer også relasjonen med teamet ditt.

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer