Underholdning

Entertainment -A role pf 35mm film

Underholdning

  1. Hjem
  2. Arkivhåndtering, makulering, datastyring
  3. Underholdning

UNDERHOLDNINGSTJENESTER – SIKKERHET, TILGANG, TEKNOLOGISK EKSPERTISE – NÅ OG I FREMTIDEN

Når et filmstudio, et globalt medieselskap eller en prestisjefylt akademisk institusjon ønsker å beskytte og bevare sin arv, er Iron Mountain Entertainment Services det klare valget.

Uansett om det er Paramount Pictures, University of Southern California eller utallige andre ledende mediaselskaper og institusjoner, så kommer de til Iron Mountain for å beskytte sine viktigste aktiva - og gjøre dem tilgjengelige for fremtidige generasjoner.


IVARETA DITT ARKIVS SIKKERHET... NÅ OG I FREMTIDEN.

Et arkiv er en arv. Sikkerheten og ivaretakelsen av disse, ofte uvurderlige materialene, kan ikke overlates til tilfeldighetene. Iron Mountain Entertainment Services har industriledende arkiverings, lagrings og oppbevaringsprosesser og bevaringsfasiliteter som kan gi komplett beskyttelse for dine aktiva. Våre sikre hvelv, banebrytende sikkerhetspraksiser og teknologiske infrastruktur gjør det mulig for oss å utvikle en skreddersydd løsning for hver klient – og levere et unikt nivå med sikkerhet og sinnsro.

SIKKER TILGANG OG DISTRIBUSJON MED EN TRYGG PARTNER

Vi vet at et arkiv er en levende ting. Tilgang og distribusjon av viktige materialer er en viktig del av forretningen din – spesielt på dagens komplekse mediamarked.

En tapt mulighet eller en feilplassert tape kan bety forskjellen mellom å lykkes på et konkurransedyktig marked eller å bli hengende etter. Det er derfor Iron Mountain har utviklet arkivindustriens ledende digitale arkiveringssystem som kan absorbere, bevare og distribuere dine aktiva globalt i digital eller fysisk form. Vårt lager for digitalt innhold gir avansert merkings- og metadatafunksjonalitet, forhåndsvisning av hele arkivet og kontrollert tilgang - mens mastere aldri er direkte Internett-tilgjengelige. Du trenger aldri mer bekymre deg for å finne eller distribuere dine aktiva.

SIKRE ARKIVET DITT FOR FREMTIDEN

Hva bringer fremtiden for arkivet ditt? Etterhvert som mediaformater endres og den digitale teknologien fortsetter å utvikle seg, vil materialene dine bli utdaterte? Med Iron Mountain er ikke dette lenger noe problem. Sammen med sikkerhet og ivaretakelse vil arkivet ditt bli migrert på en profesjonell måte og administrert i den stadig endrende digitale verdenen – uten at du trenger å undersøke formater, overføre media eller betale for migrering igjen. Når dine aktiva er i systemet vårt kan du være sikker på at arkivet ditt alltid vil være tilgjengelig og sikkert – uansett hvordan mediaformatet endres – nå og i fremtiden.

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer