iron-mountain-employee-wheeling-shred-bin-out-of-business-with-woman-smiling

ARKIVLØSNINGER

Slipp unna administrering av arkivrommene dine ved å ta i bruk Iron Mountains ekspertise.
  1. Hjem
  2. Sikker Lagring - Dokumentlagring
  3. Lagring av dokumenter og media
  4. Åpen lagring - Open Shelf Arkiv

SLIPP UNNA ADMINISTRERING AV ARKIVROMMENE DINE VED Å TA I BRUK IRON MOUNTAINS EKSPERTISE, INFRASTRUKTUR OG ERFARNE PERSONELL.

Du trenger regelmessig tilgang til mapper og dokumenter. Men administreringen av et stadig voksende antall dokumenter i lokale arkivrom spiser opp verdifull lagringsplass, overbelaster personalet og utsetter din organisasjon for potensielt informasjonstap og brudd på regelverk.
Iron Mountains Open Shelf Arkivløsninger kan replisere arkivrommet ditt i et sikkert, offsite oppbevaringsmiljø. Enten du velger å flytte alle dokumentene dine eller bare noen utvalgte, kan du være trygg på at mappene dine blir lagret i spesielle hyllesystemer i våre sikre dokumentsentre som overholder regelverk. Dokumenter håndteres i samsvar med ditt system for arkivering—hvor uttak, innsetting, sammenstilling og bortsetting utføres av våre eksperter.

OFFSITE BETYR IKKE OFFLINE

Iron Mountain Connect™ Applikasjon for dokumenthåndtering tilbyr online administrasjon av fil-metadata, søking, sporing og prosessering av tjenesteoppdrag. Med bare noen få klikk kan du søke gjennom ditt offsite-inventar, finne fram til hva som er påkrevd for å tilfredsstille en intern eller ekstern ordre og sørge for at den blir raskt skannet eller levert av en av våre godkjente og opplærte ansatte. Du vil frigi verdifull eiendom og personell—uten å måtte ofre innsyn i og rask tilgang til høyaktivitetsfiler.
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN