TJENESTER FOR DATAGJENOPPRETTING OG -MIGRERING

Strategier for begrensning av data lagringskostnader: Bedre administrasjon av voksende datamengder og maksimering av IT-budsjettet
Data Restoration And Migration

TJENESTER FOR DATAGJENOPPRETTING OG -MIGRERING

Strategier for begrensning av data lagringskostnader: Bedre administrasjon av voksende datamengder og maksimering av IT-budsjettet
 1. Hjem
 2. iron-cloud-data-management
 3. Tjenester for datagjenoppretting og -migrering

OVERSIKT OVER TJENESTER FOR DATAGJENOPPRETTING OG -MIGRERING

Minimer forstyrrelser i it-ressursene, it-budsjettet og it-infrastrukturen via en modell med administrerte tjenester

Data utgjør kjernen i alle bedrifter. Etter hvert som datavekst er blitt normen i dagens bedrifter, har it-personale, -budsjett og -infrastruktur dessverre ikke klart å henge med. Les hvorfor du bør vurdere administrerte tjenester.

Iron Mountains tjenester for datagjenoppretting og -migrering er en hel administrert løsning for å støtte de spesifikke behovene når bedriften din skal omstille seg og bygge bro mellom det fysiske og det digitale. Den tilbyr en sømløs og sikker tilgang til tape informasjon og andre former for fysiske medier samtidig som den også muliggjør rask overgang til skyen eller en fysisk lokasjon.

Reduser hodepinen knyttet til tape administrasjon

Mens tape baserte registre er sikre og pålitelige, krever de manuelle prosesser som ofte er tidkrevende og komplekse. Du må derfor kanskje bruke et begrenset it-budsjett og ressurser til å finne informasjon når du trenger den mest. Ikke nå lenger – flere og flere bedrifter velger administrerte tjenester for å få hjelp med å identifisere, flytte, gjenopprette og migrere data lagret på bånd og andre medietyper.

Iron Mountain kan hjelpe deg med følgende:

Anmodning om tjenester for datagjenoppretting og -migrering

Last ned og send inn skjemaet nedenfor.
Download

SE VIDEOEN FOR Å FÅ MER INFORMASJON

ADMINISTRERT GJENOPPRETTING

Ikke bruk tid og penger på å administrere gamle systemer når du har fått et søksmål i hendene

Ved søksmål går det tid og krefter på å finne informasjon fra et stort antall gamle backup tape. Og hvis du nylig har oppgradert tape biblioteket og backup systemene, vil det sannsynligvis kreve mye tid for å få tilgang til og lese de gamle båndene ved hjelp av foreldet maskinvare og programvare.

Iron Mountain kan administrere prosessen med å finne, gjenfinne og levere gamle data i et leselig format hvis det blir nødvendig i forbindelse med en rettstvist eller anmodning fra myndighetene.

Rettstvist og myndighets anmodning? – Lokaliser informasjonen enkelt uavhengig av systemene som brukes til å sikkerhetskopiere dataene

Selskaper opplever stadig flere anmodninger om gamle data som svar på søksmål, myndighets anmodninger og interne anmodninger. Men å skulle opprettholde en infrastruktur for gamle backup tape-, database- og e-postsystemer binder opp verdifull plass i datasenteret og er dyrt å vedlikeholde.

Iron Mountains administrerte gjenopprettings tjeneste hjelper deg med å gjenopprette arkiverte data uansett programvare og utstyr som brukes til å legge dataene på båndet og medienes format. Du kan være trygg på at enhver anmodning om å lokalisere informasjon fra sikkerhetskopierte data vil bli håndtert med presisjon, profesjonalitet og til en forutsigbar kostnad.

MEDIE MIGRERING

Sikre at du overholder bransje bestemmelsene om datalagring og -format

Å lagre bedriftens data i et trygt, oppdatert format er en tidkrevende og møysommelig oppgave. Dessuten krever et vell av offentlige bestemmelser som SEC Rules 17a-3 og 17a-4 at det opprettes og lagres en rekke typer registre så og så lenge i spesifikke formater under strenge sikkerhets parametere.

Iron Mountains mediemigrasjonsløsning migrerer data i relevant format og krypterer dem uten å avbryte den daglige data sikkerhetskopieringen – og uten å binde opp personell og budsjett.

Utarbeid en egnet prosess for datavern og -lagring for å redusere risiko

Saken er at dataene du kanskje trenger å sammenstille for å etterkomme en revisjon eller et søksmål, kan ligge mange forskjellige steder og i mange forskjellige medieformater fordelt på mange tiår. Å skulle legge frem disse dataene i riktig format kan være litt av en oppgave. Du er nødt til å redusere risikoen for ikke å klare å etterkomme kravene eller ikke kunne svare på disse anmodningene i rett tid.

Migrer bedriftens data i riktig format for sikker lagring og enkel tilgang i fremtiden ved hjelp av Iron Mountain® media migrasjonstjeneste. Våre eksperter hjelper deg med å forstå spesifikke bestemmelser og utarbeide en optimal prosess for medie migrering og -lagring. Med en optimal prosess reduseres revisjons- og søksmål risikoene ved at dataene blir beskyttet, men er lett tilgjengelige hvis det er nødvendig og det hele uten å forstyrre de daglige sikkerhetskopiering prosessene og til en forutsigbar kostnad.


CLOUD SEEDING OG -MIGRERING

Du har tatt noen kritiske forretningsbeslutninger om hvordan du vil benytte skylagring. Neste skritt nå er å få dataene dine over i skyen.

Overlat Google-cloud seeding til en pålitelig bransjeekspert. Vi i Iron Mountain er eksperter på datamigrering, sikkerhet og sporbarhet og har den nødvendige høyhastighets infrastrukturen for å flytte data sikkert og effektivt.

Iron Mountain gjør det enkelt, raskt og økonomisk å få dataene dine over på Googles skyplattform.

Seeding er enkelt som bare det

 • Lagre dataene på et fritt valgt medium, og send dem til oss via din foretrukne budtjeneste.
 • Vi laster opp dataene til Googles skyplattform ved hjelp av en sikker høyhastighets infrastruktur i henhold til Iron Mountains sikre sporbarhet kjede.
 • Når det er gjort, kan vi sende harddisken tilbake til deg, lagre den i hvelvet vårt eller tilintetgjøre den på en trygg måte.
 • Kunder kommer til Iron Mountain fordi vi er kjent som den man henvender seg til når man trenger å vite at ens data er trygt lagret.

Be om cloud seeding tjeneste

Be om Google-cloud seeding ved å sende inn et anmodningsskjema, og teamet vårt vil kontakte deg snart!

VÅRE SKY PARTNERE

Akselerer det digitale skiftet

Våre datamigrering tjenester kan hjelpe deg med raskere digital omstilling med sømløs datamigrering til og fra enhver virtuell eller fysisk lokasjon. Tjenestene våre gir deg fleksibilitet til å legge litt av eller all tape infrastrukturen på hylla med valget mellom full pakke eller tjenester på bestilling, det hele til en rimelig og forutsigbar pris.

Les mer om våre fremste skypartnere:

Tjenester for datagjenoppretting og -migrering for AWS

Iron Mountains tjenester for datagjenoppretting og -migrering for AWS er en hel administrert bånd-til-skytjenester for å akselerere overgangen til AWS. Få sømløs, sikker migrering og tilgang til tidligere tape basert informasjon til AWS, og kom deg raskere over i skyen.

Pressemelding

Les pressemeldingen for å se hvordan Iron Mountain og AWS samarbeider.

Les nå

Løsningsoversikt

Les mer om tjenester for datagjenoppretting og -migrering for AWS.

Les nå

Veien til AWS Cloud er via Iron Mountain

Se hvordan Iron Mountain og AWS kan effektivisere veien til skyen i denne artikkelen.

Les nå

HARDDISKGJENOPPRETTINGSTJENESTER

Maskinvare svikt, menneskelige feil, programvarefeil, virus og naturkatastrofer er uunngåelig. Datatap trenger ikke å være det.

Hvis harddiskene dine blir skadet, ødelagt, feilkonfigurert eller formatert ved et uhell, trenger du ikke å få panikk – du kan stole på at Iron Mountain® raskt og sikkert kan gjenopprette dataene.

Gjenopprett data raskt og sikkert fra skadde IT-kilder, og minimer kostnaden ved datatap Iron Mountain® harddisk gjenopprettings tjeneste er en hel administrert tjeneste for å gjenfinne data omgående fra kompromitterte IT-kilder, perfekt for bedrifter som mangler eksperter eller verktøy på stedet.

Datagjenoppretting teknikerne kjenner de nyeste teknikkene og metodene for rask, kyndig datagjenoppretting og vil skreddersy en gjenopprettingsprosess avhengig av hvor mye det haster, og de utfører arbeidet enten eksternt eller på stedet. Vi følger en sikker og forsvarlig prosess som holder vann hvis det blir snakk om rettstvister, etterforskninger og fremlegging av digitale bevis.

Gjenopprettings tjenestene omfatter

 • bærbare og stasjonære PC-er
 • server, nettverk og RAID-er
 • mobilt og virtuelt utstyr
 • alle typer filer og operativsystemer
754 milliarder dollar

Datatap koster 754 milliarder dollar på verdensbasis, og driftsstans som følge av datatap koster ytterligere 954 milliarder dollar.

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer