OFFSITE DOKUMENTLAGRING
Bevar og beskytt dine dokumenter i ytterst sikre fasiliteter i henhold til regelverk.
HYLLARKIVERING - A shelf full of books

OFFSITE DOKUMENTLAGRING

Bevar og beskytt dine dokumenter i ytterst sikre fasiliteter i henhold til regelverk.
  1. Hjem
  2. Offsite løsninger for dokumentlagring

STOL PÅ DOKUMENT- OG INFORMASJONSHÅNDTERINGS-EKSPERTENE (DIH)

Dokumenter og informasjon er livsnerven til enhver organisasjon. Håndtering og beskyttelse av disse verdifulle gjenstandene er et must.

Iron Mountains DIH-fagpersoner jobber med deg for å identifisere dokumenter for omlokalisering til våre sikre off-site fasiliteter for dokumentlagring, hvor de vil bli merket og klassifisert i henhold til din egen terminologi, sporet med RFID-brikker, og gjort tilgjengelige på vår intuitive Iron Mountain Connect™ nettportal, slik at du raskt kan lokalisere og hente ut din informasjon etter behov.

Beviset er i bygningen

Iron Mountains dokumentsentre slutter seg til de grunnleggende kravene til fasiliteter når det gjelder:

  • Sikkerhet. I tillegg til konstruksjonen; områdesikring, adgangssikring, innendørssikring og sikkerhetsplanlegging.
  • Brannsikkerhet. Preventive tiltak med brannsikre konstruksjoner og driftssikre vannforsyninger.
  • Miljøkontroller. Omfattende miljøbetingelser som sikrer dine dokumenter fra naturkreftene.

Konsekvent kjede av forvaring

Iron Mountain har utviklet utprøvde arbeidsflyter for å levere det høyeste nivået av sikkerhet og presisjon. I tillegg kommer vår InControl® løsning som beskytter informasjon underveis i transport med patenterte sikkerhetstiltak og sporing.

Folk du kan stole på

Iron Mountain holder seg til strenge sikkerhetskrav. Vi utfører omhyggelige bakgrunnssjekker, kontroll av ansatte og formalisert opplæring for å sikre at de høyeste sikkerhetsstandardene er ivaretatt for beskyttelse og lagring av dokumenter.

Offsite betyr ikke offline

Iron Mountain Connect™ Applikasjon for dokumenthåndtering tilbyr online administrasjon av dine mapper og filer, inkludert metadata, søk, sporing og prosessering av tjenesteordrer. Med bare noen få klikk kan du søke gjennom ditt offsite-inventar, finne fram til hva som er påkrevd for å tilfredsstille en intern eller ekstern ordre og sørge for at den blir raskt skannet eller levert av en av våre godkjente og opplærte ansatte. Du kan frigi verdifull eiendom og personale ved å flytte mapper og filer til Iron Mountain - uten å ofre synlighet til dine informasjonsaktiva. Og du vil ha rask tilgang til filer med høy aktivitet ved å bruke vår Open Shelf File Storage løsning.

LAGRING DESIGNET FOR DINE BEHOV

SPESIELL LAGRING

Hvis du har spesielle lagringsbehov, som for eksempel beskyttelse av store volumer av dokumenter eller materiell som krever spesielle miljøhensyn, kan Iron Mountain designe og utvikle et spesialtilpasset hvelv for å imøtegå dine spesifikasjoner.

Funksjonene inkluderer:

  • Klimakontrollert lagring for materiell med bestemte krav til miljø og fuktighet.
  • Separat hvelvlagring for film, magnetisk og blandet media for å unngå gjensidig påvirkning.
Offsite Records Storage- A person opening an Iron Mountain carton

PROSJEKTTJENESTER

Når det kommer til implementering av engangs-, periodiske eller pågående prosjekter, har Iron Mountains fagpersoner innen dokumenthåndtering den ekspertisen du trenger.

Prosjektteamet agerer som en sømløs utvidelse av din organisasjon og kan håndtere prosjekter fra start til slutt, slik at ditt personale kan bruke sin tid og ressurser på en bedre måte. Her er noen av måtene vi kan hjelpe deg på:

TJENESTER FOR OMLOKALISERING AV INVENTAR.

Iron Mountain kan rense, pakke og tilby punkt-til-punkt-flytting av esker og mapper fra din fasilitet til Iron Mountains dokumentsentre. Vi kan pakke dine dokumenter inn i standard Iron Mountain RFID-klare oppbevaringsesker og samle metadata for å beskrive innholdet i eskene; med mulighet for å liste opp hver mappe i kartongen individuelt.

MAPPEINDEKSERING.

Iron Mountains dataregistreringsteam kan fange opp mappespesifikke beskrivelser for å hjelpe deg med å håndtere inventaret ditt på mappenivå.

OVERFØRINGSKLARGJØRING FOR ESKER.

Vi kan gjennomgå innholdet i esker og fange opp tilhørende metadata. Denne informasjonen gjør det enklere for deg å finne dokumentene du trenger, når du trenger dem.

KONTORSAMMENSLÅING/OMLOKALISERING.

Du kan forbedre bruken av eiendom ved å frigjøre verdifull plass som for tiden er avsatt til mappe- og dokumentlagring. Iron Mountain kan bistå i å identifisere dokumentene som kan flyttes til en Iron Mountain-fasilitet.

ÅPEN HYLLE-SAMLOKALISERINGER.

Uten regelmessig opprydding og omplassering, vil arkivrommet ditt fort overgå kapasiteten. Iron Mountains prosjektteam kan utføre selektiv opprydding for å sikre at din agenda fortsatt er up-to-date.

INVENTAR OG TJENESTER FOR INSPEKSJON.

Det er viktig å vite hva du har av inventar slik at du kan sette inn tiltak i tilfelle forespørsler eller andre hendelser. Iron Mountain Audit Services tilbyr dedisert plass i våre dokumentsentre for å gjennomføre inspeksjoner. I tillegg til oppbevaring, kan vi hjelpe med å lage inventarlister for dine esker, forberede mapper og tilby støtte for materiellhåndtering.

TJENESTER FOR GJENOPPRETTING AV DOKUMENTER.

Iron Mountain kan vaske og gjenopprette informasjonsgjenstander som er blitt ødelagt av naturkatastrofer eller menneskeskapte katastrofer, forurensning, støv, jord, vann eller dyreangrep.


Offsite Records Storage- A human chain

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe dig med de hurtigste svar på dine spørgsmål og overvejelser
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe dig med de hurtigste svar på dine spørgsmål og overvejelser