LAGER- OG LOGISTIKKLØSNINGER

Iron Mountains løsninger i lagring og logistikk er karakterisert ved driftssikkerhet, fleksibilitet og sikkerhet.
Iron Mountain Secure Business Storage and Delivery for Retail, Wholesale & Distribution- Woman in a warehouse

LAGER- OG LOGISTIKKLØSNINGER

Iron Mountains løsninger i lagring og logistikk er karakterisert ved driftssikkerhet, fleksibilitet og sikkerhet.
 1. Hjem
 2. Lager- og Logistikkløsninger

Profesjonelle lager- og logistikkløsninger for din virksomhet

Flere og flere norske bedrifter har fått øynene opp for fordelene ved å benytte seg av eksterne lager- og logistikkløsninger. Å sette bort lagervirksomheten byr på fordeler som mindre behov for kostbar lagerplass i bynære områder, færre ansatte og mer tid til organisasjonens kjernevirksomhet. Det å drive effektive, oversiktlige lagre og arkiver krever i tillegg utstrakt ekspertise, og den har vi i Iron Mountain. Etter mer en 65 år i bransjen i 53 land, kan vi levere lager- og logistikkløsninger som tar seg av alle behov du måtte ha.

Vi tilbyr lager- og logistikktjenester til private aktører, myndigheter og bedrifter med behov for offentlig godkjente lager og logistikktjenester av høy kvalitet. I tillegg disponerer vi fysiske spesiallagre som egner seg for oppbevaring av for eksempel kunst eller skulpturer for banker og samlere, sensitiv biologisk materiale, verdifulle viner, materiell for legemiddelindustrien, materiell for beredskapslager osv. Vi kan også levere kundeunike lagringstjenester som retter seg inn mot materiell som trenger oppbevaring ved for eksempel en spesiell temperatur eller luftfuktighet. Som et supplement til dette kan vi tilrettelegge løsninger innen lager og logistikk for nettbutikker.

Warehouse
Art pieces - corner of frames
Medical instruments


Økt sikkerhet og skreddersydde løsninger innen spesiallagring

Iron Mountains lagre er sikret etter de høyeste internasjonale standarder, noe som reduserer risikoen for tyveri og ødelagte gjenstander ved katastrofer som brann eller oversvømmelser. Vi har fasiliteter som er utstyrt med den aller siste teknologien innen sikkerhet og trygg lagring av sensitive og verdifulle gjenstander. Som totalleverandør av disse tjenestene kan vi ta oss av alt fra pakking hos bedriften din, frakt til våre lager, arkivering og lagring, registrering i lett tilgjengelige systemer, plukking, sending og makulering/destruering. Alle gjenstander skannes flere ganger i denne prosessen, og dette sikrer at verdier og sensitiv informasjon ikke går tapt eller kommer på avveie.

Som kunde er du interessert i en høy grad av stabilitet og trygghet for dine verdier, og kun godkjent personell har tilgang til Iron Mountains lagre. Våre lokaler er videoovervåket 24 timer i døgnet, utstyrt med alarm som går direkte til alarmsentral samt fysisk sikring som piggtråd osv. Personellet vårt er relevant utdannet og sikkerhetsklarert, slik at du kan føle deg helt trygg når du overlater ansvaret for verdiene dine til oss.


Stordriftsfordeler med Iron Mountains lager- og logistikktjenester

Ved å benytte deg av lager- og logistikkfasiliteter fra Iron Mountain vil du kunne operere mer økonomisk og effektivt ved å dra nytte av stordriftsfordelene vi kan tilby. Å drifte et lager krever store ressurser, både med tanke på personell, egnede lokaler, sikkerhet og ikke minst logistikk. Iron Mountain leverer komplette løsninger, og kan ta seg av hele prosessen fra pakking, merking og transport til lagring og logistikk. Iron Mountain har ekspertise innenfor alle disse områdene, så du slipper å drifte den delen av virksomheten på egen hånd, men sette hele prosessen bort til oss. Det å bruke eksterne, profesjonelle lagre er også fordelaktig i et miljøperspektiv, og du betaler kun for den plassen du benytter deg av på gitt tidspunkt.

Kort fortalt kan vi tilby:

 • Spesiallagring
 • Kort- og langtidslagring skreddersydd for kunden
 • Tids- og volumbasert lagring
 • Høy sikkerhet og forsvarlig lagring av sensitive artikler
 • God tilgjengelighet
 • Tjenester som tredjeparts logistikkpartner for netthandel (plukke, pakke og sende.)
 • Full kontroll og oversikt over lagerbeholdningen
 • Mer effektiv lager- og logistikkhåndtering

Leveringstjenester

 • Normal – Bestillinger før 15.00 leveres senest på slutten av neste arbeidsdag.
 • Hast – Bestillinger før 10.00 leveres samme dag senest 17.00. Bestillinger etter 10.00, men før 15.00, leveres senest neste arbeidsdag før 12.00.
 • Ekspress – Bestillinger mellom 08.00 - 13.00 leveres innen tre timer.

Lagerhold og logistikk for nettbutikker

Iron Mountain leverer komplette løsninger for både store og små bedrifter med behov for god oversikt over lagerbeholdningen, og vi plukker, pakker og sender direkte fra vårt lager – rett til sluttkunde. Det gjør oss til en attraktiv, kostnadsbesparende og oversiktlig tredjeparts logistikkløsning for nettbutikker. Våre løsninger skreddersys for hver enkelt organisasjon, liten eller stor, og du betaler kun for lagerplassen du benytter deg av. På denne måten unngår du å betale dyrt for lagerplass du ikke bruker. Vi fører komplett oversikt over organisasjonens lagerbeholdning, noe som ofte kan variere fra måned til måned, og gir deg som kunde en fleksibilitet og oversikt det er vanskelig å opprettholde ved å ta seg av lager og logistikk på egen hånd. Iron Mountain kan tilby komplette tjenester innen lager og logistikk for nettbutikker, uansett behov. Sørg for at du alltid har det du trenger i lagerbeholdningen, få full detaljert oversikt over lageret ditt, og overlat plukking og forsendelser til oss, så du kan bruke tiden på andre ting som salg og kundepleie.Logistikk og lagerhold over hele verden

For å imøtekomme behovene til større bedrifter omfatter tjenestene våre sømløse lager- og logistikkløsninger over hele verden, slik at veien til sluttkunden blir så kort som mulig. Dette gjør at kundene dine mottar varene raskt. Stadig flere nettbutikker ser verdien av hurtige leveringer og viktigheten av et velfungerende lager som handler raskt på logistikkdelen. Få full oversikt over lagerbeholdningen uansett hvor du befinner deg med våre lager- og logistikkløsninger som skreddersys for din virksomhet. Om du ønsker kort- eller langtidslagring, har et varierende volum fra måned til måned eller ikke ønsker å holde lager selv med de utfordringene det fører med seg, er Iron Mountains løsninger som skapt for organisasjonen eller bedriften din. Vi jobber daglig med kunder innen stat og forvaltning, men også for bedrifter og privatpersoner, og har kapasitet og fasiliteter nok til å dekke ethvert behov innen lager- og logistikktjenester.

Warehouse 2
Warehouse 3


Hvorfor Iron Mountain?

Vi har over 65 års erfaring fra bransjen, og har operert i det norske markedet siden 1980-tallet. Derfor kan vi prosedyrene og regelverket innen alle bransjer, slik at du slipper å sette deg inn i kompliserte offentlige lover og regler for lagring og arkivering. Med Iron Mountains tjenester vil du kunne nyte godt av alle fordelene en komplett lager- og logistikktjeneste har, som for eksempel arkivtjenester og hjelp til digital konvertering av dokumenter. Alt er tilgjengelig og integrert via våre kommunikasjonsløsninger som er kompatible med organisasjonens systemer. På denne måten kan vi skape sømløse prosesser som gir god arbeidsflyt i organisasjonen din på alle plan, både gjennom fysiske lager- og logistikkløsninger og digital tilgjengelig informasjon.


TA GJERNE KONTAKT MED EN AV VÅRE KONSULENTER, OG START PROSESSEN MOT EN MER EFFEKTIV LAGER- OG LOGISTIKKHÅNDTERING
Book et møte i dag!

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du kan kontakte vår kundeservice som hjelper deg med de raskeste svarene på spørsmål og problemer