Et Melding Fra Vår CEO

Et Melding Fra Vår CEO

Kjære Kunder,

Jeg håper både dere og bedriften deres kommer dere trygt gjennom disse tidene, de nok mest utfordrende vi har sett i vår generasjon.

Vi vet alle at det krever enorme innsatser for å lykkes. Og innsats er nettopp det vi behøver i bekjempelsen av COVID-19-pandemien. I denne uventede situasjonen krever det at vi utvikler og tilpasser oss nye og innovative måter, slik at vi fortsatt får det beste ut av alle.

På samme måte som dere, tar også vi i Iron Mountain nødvendige forholdsregler for å beskytte våre ansatte samtidig som vi naturligvis passer ekstra godt på kundene våre.

Vi etterlever våre kjerneverdier og drives av pasjonen om å skape og å stå til rådighet for dere gjennom disse kritiske for bedriften din. Vi er klar over at du kan behøve vår hjelp, og den hjelpen ønsker vi å gi. Du har vårt fulle engasjement og tilgang til våre tjenester og vi leverer for deg.

Som ledd i denne forpliktelsen ønsker jeg å informere om hvordan vi planlegger å hjelpe bedriften din samtidig som vi beskytter våre egne ansatte:

Vi reserverer lagringsplass for kritiske aktiva og uventede varebeholdninger:
  • Vi rydder og gjør gulvplass tilgjengelig i anleggene våre til utstyr som helsearbeidere trenger samt forhandlere av matvarer og medisiner. Vi tilbyr også oppbevaring for bedrifter som nå opplever utfordringer med lager på grunn av stans i salg av varer og/eller tjenester.
  • Vi åpner opp for tilgang til våre anlegg og ubrukte lastebilflåter for å tilby kundene våre lagring i containere og lagringsplass for kritiske forretningsbehov.
  • For å betjene lokalsamfunnene våre i denne tiden, gir vi universiteteer og studenter som blir sendt hjem midlertidig, tilgang til lagringsplass av personlige eiendeler gjennom vårt samarbeid med Makespace.
Vi gjør det mulig for de eksterne arbeiderne dine å maksimere produktiviteten ved å gi tilgang til informasjon når de trenger det.
  • Vi har økt driftskapasiteten vår for å kunne digitalisere økt mengde av kritiske dokumenter som teamet ditt trenger ved eksternt arbeid. Ved siden av etterspurt kundebehov for avbilding av dokumenter, er vi også forberedt på å påta oss arbeidet med å digitalisere store arkiver eller aktive poster allerede i lager.
  • I noen tilfeller har vi også gitt viktige kunder tilgang til ubrukte kontorlokaler separat fra våre driftsområder, for å hjelpe med nødvendig kontinuerlig drift når anleggene deres var utilgjengelige.
Vi sikrer oppetid og fleksibilitet for våre datasenterkunder:
  • Vi har gjort det enklere for deg og teamet ditt å begrense tiden på anlegget med vår SmartHand-tjeneste, så ansatte ikke må være på stedet for å utføre jobben.
  • Vi har utvidet kapasitet og ansatte som støtter, hjelper med oppgraderinger og nye installasjoner hvis du trenger mer båndbredde for din eksterne arbeidsstyrke.
Vi praktiserer sikkerhet for våre ansatte og anlegg:
  • Vi følger nøye med på helsen og velværet til alle våre ansatte, og gir dem støtten de trenger hvis de mot all formodning skulle bli syke.
  • Vi lar ansatte som ikke er avhengig av å jobbe på stedet jobbe eksternt, for at de som må jobbe på stedet har tilgang til sikre og optimale arbeidsforhold.
  • Definerte rengjøringsprosedyrer sammen med strenge desinfeksjonspraksis tilgjengelig for flåten og anleggene våre for å minske risken for smitte slik at våre ansatte kan jobbe trygt.

Dette er bare noen eksempler på tiltak vi har for å møte behovene til bedriften din i denne utfordrende tiden. Vi er 100 % dedikert til helsen og sikkerheten til våre ansatte og kunder samt til lokalsamfunnnene som vi tjener, jobber og bor i. Vi er her for å støtte deg med de pålitelige tjenestene og samarbeidsløsningene som du kjenner og stoler på. Hvis du trenger hjelp, ta kontakt med oss. Det er i slike utfordrende tider vi henter frem det beste fra vårt globale felleskap, og står sammen. Vi sender våre beste ønsker for deg, dine kjære og organisasjonen din.

 

Med vennlig hilsen,

Bill

Bill Meaney
Konsernsjef
Iron Mountain Inc.


Samarbeid med representanten din for å bekrefte tilgjengeligheten til spesifikke løsninger i lokalmarkedet ditt.