SKANNING OG DIGITAL KONVERTERING
Forbedre prestasjonen til din forretning med digitalisering og automatisering.
Digital planning

SKANNING OG DIGITAL KONVERTERING

Forbedre prestasjonen til din forretning med digitalisering og automatisering.
 1. Hjem
 2. Dokumentscanning og digital konvertering

EN MERE DIGITAL ARBEJDSPLADS

Digitalisering forbedrer totalt sett alle arbeidsflyter.

Gjennom vårt omfattende nettverk av digitaliseringssentre kan du raskere skape en mer digital arbeidsplass med løsninger som:

 • Skanning og indeksering
 • Sikker lagring
 • Automatiserte arbeidsflyter

MED VÅRE SMARTE, EFFEKTIVE OG ENKLE LØSNINGER KAN DU:

 • Fjerne papir fra arbeidsflytene
 • Effektivisere arbeidsflytene
 • Gjøre personalet mer effektivt og produktivt
 • Redusere risikoen for informasjonstap i bedriften


TJENESTER, VI TILBYDER

HÅNDTER BEDRFITENS INNPOST PRAKTISK OG ENKELT

Covid-19 har tvunget bedrifter til å tenke nytt om sine daglige rutiner. Fysisk nærvær på arbeidsplassen er blitt kraftig begrenset, og store deler av arbeidsstyrken er blitt tvunget til å arbeide eksternt.

I Iron Mountain forstår vi de uventede utfordringene som bedriften kan støte på når arbeidsplassen desentraliseres til et virtuelt hjemmekontor over natten.

Viktig post som fakturaer, kreditnotaer og annen korrespondanse leveres fortsatt til kontoret, men teamet ditt kan ikke være der for å ta imot den. For enkelte kan et ubemannet postrom og fravær av tilgjengelighet til kritiske dokumenter føre til at arbeidet forvanskes og servicen forverres. Det er viktig at du får tilgang til all denne posten også i krisesituasjoner, og at du har en løsning som raskt kan implementeres.

Man talking on video call in home office

Med Iron Mountains digitale posthåndteringstjeneste kan bedriften fortsatt få tilgang til kritisk post også når omstendighetene raskt endres.

Når du omdirigerer bedriftsposten til Iron Mountain, tar vårt ekspertteam imot og åpner posten ved våre sikre anlegg. Den fysiske posten skannes deretter inn og gjøres tilgjengelig i vårt digitale posthåndteringssystem som fordeler dokumentene til riktig avdeling og riktig bruker.

Løsningen er skall- og tilpasningsbar ut fra de spesifikke behovene i bedriften din.

For bedrifter som skanner posten selv, kan vi tilby en e-postløsning der bedriften skanner inn og sender dokumentene på e-post til oss. Vi sørger deretter for at den innskannede posten er tilgjengelig i vårt digitale posthåndteringssystem, og påser at posten havner på riktig sted. På denne måten blir viktige dokumenter tilgjengelige for alle ansatte hjemme hos dem, samtidig som man slipper unødig menneskelig kontakt.

PÅ TIDE Å HELDIGITALISERE VIRKSOMHETEN

Eliminer unødig bearbeiding av fysiske dokumenter og den økte risikoen dette medfører for personvern, sikkerhet og etterlevelse.

Vi i Iron Mountain kan hjelpe deg med å skjære ned på papirarbeidet ved å:

 • Minimere mengden fysiske dokumenter på arbeidsplassen
 • Effektivisere langsomme og tidkrevende prosesser
 • Skanne, indeksere og konvertere dine papirdokumenter

Vi samarbeider med deg om å identifisere hvor papiret kommer inn i bedrifter, og utarbeider deretter en plan for hvordan papir på arbeidsplassen kan reduseres eller elimineres.

Vi omdirigerer dine papirdokumenter til et av Iron Mountains anlegg hvor de skannes, indekseres og konverteres digitalt. De ansatte får deretter direkte tilgang til de digitale dokumentene i sitt system.

Enten målet er å stoppe strømmen av innkommende papir i hele bedriften eller fjerne papir fra spesifikke prosesser eller avdelinger, kan vi hjelpe deg.

Les mer om hvordan vår digitale posthåndteringstjeneste  kan hjelpe deg med å bli fri for papir.

RASK OG ENKEL TILGANG TIL EKSTERNT LAGREDE DOKUMENTER

Mange bedrifter står i dag overfor stadig mer komplekse informasjonskrav med ansatte som oftere jobber eksternt, og regelverk som øker i omfang. Har du fysiske filer lagret i et av Iron Mountains arkivanlegg som du trenger tilgang til for å holde bedriften i gang? Trenger du og teamet en måte å få tilgang til fysisk informasjon på når dere arbeider eksternt og ikke kan ta imot fysiske leveranser?

Med Iron Mountains skanningsekspertise og etablerte infrastruktur får du raskt tilgang til alle data du trenger i digitalt format. Du får tilgang til alle dokumenter som nylig er digitalisert, og de ansatte kan arbeide eksternt.

Hand holding a digital box

SLIK FUNGERER DEN DIGITALE TILGANGSTJENESTEN

Iron Mountains digitale tilgangstjeneste er en abonnementstjeneste for kunder som vil digitalisere store mengder fysiske dokumenter som per i dag er arkivert i Iron Mountains arkivanlegg. Når dokumentene er digitalisert, er de tilgjengelige via sFTP.

Iron Mountains sakkyndige ansatte har all den erfaring og infrastruktur som kreves for å skanne, indeksere og kvalitetssikre dine dokumenter og oppfylle dine spesifikke behov. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan tjenesten fungerer.

PÅ TIDE Å DIGITALISERE VIRKSOMHETEN

Vi hjelper deg med å få på plass en rask og effektiv prosess for å konvertere papirdokumenter til et digitalt format. Du finner enklere de dokumentene du trenger, og du reduserer lagringskostnadene. Skanning av papirdokumenter gjør det mulig å:

 • Få verdifull informasjon fra gamle dokumenter, slik at du kan ta bedre forretningsbeslutninger
 • Få tilgang til viktig informasjon digitalt uten å slite på originalversjonen eller risikere å miste den

Vi i Iron Mountain har lang erfaring med å skanne inn gamle dokumenter, og vi påtar oss ansvar for hele prosessen fra henting og skanning til levering og arkivering. Mange av våre kunder velger ofte først å skanne inn gamle dokumenter før de senere går over til en løpende skanningsprosess som vi håndterer.

Lady Scanning Document | Iron Mountain

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe dig med de hurtigste svar på dine spørgsmål og overvejelser
business women

KONTAKT IRON MOUNTAIN

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe dig med de hurtigste svar på dine spørgsmål og overvejelser